Hollands Kroon

Nieuw systeem voor straatverlichting in Hollands Kroon

Hollands Kroon – De straatverlichting in Hollands Kroon krijgt net als in andere gemeentes in Noord-Holland een nieuw besturingssysteem. De komende weken test netbeheerder Liander dit nieuwe systeem in de gemeente. Het nieuwe digitale systeem biedt Liander meer mogelijkheden. Zo is met het nieuwe systeem mogelijk om de straatverlichting in een wijk eerder aan of later uit te zetten.

Tijdens de testperiode welke start op maandag 2 november, kan het zijn dat de straatverlichting op sommige plekken overdag brandt. Overdag ergens brandende straatverlichting? Geef dit dan zo snel mogelijk door via een Fiximelding. Op deze manier kan Liander het nieuwe systeem sneller overal in onze gemeente regelen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button