Den HelderLOS Den Helder

Speciale nieuwsraad over gemeentelijke begroting

Den Helder – Het radioprogramma De Nieuwsraad keert zaterdag even terug op LOS radio. Dit keer wordt vooral gesproken over de gemeentelijke begroting voor 2021, waarover de Helderse gemeenteraad woensdag 4 november beslist.

Tussen 11.00 en 12.00 uur zijn Petra Bais (VVD) en Marije Boessenkool (GroenLinks) te gast. Een uur later schuiven Vincent van den Born (PVV) en Harmen Krul (CDA) aan. Natuurlijk wordt met Krul ook gesproken over zijn grote nieuws van deze week; het feit dat hij op plek 20 van de landelijke CDA-kandidatenlijst voor de Tweede Kamer staat.

De Nieuwsraad is tussen 11.00 en 13.00 uur live te beluisteren via LOS radio. In de ether op 105.6 FM, maar ook via DAB+, online via regionoordkop.nl en via de gratis app (IOS en Android) van Regio Noordkop. Meer informatie via regionoordkop.nl/frequenties/.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button