Cultuur/NatuurDen Helder

Fanfare-orkest Kunstzin geeft online concert

Advertentie:

Den Helder – Jammer genoeg kan voor het tweede jaar op een rij het Maestro evenement van Muziekvereniging Kunstzin niet doorgaan. Het evenement zou plaatsvinden op zondag 7 november. Door de Corona beperkingen heeft de vereniging niet de gewenste voorbereiding gehad met de kandidaten voor dit jaar. “Met pijn in het hart hebben we moeten besluiten om het nog één keer af te lassen. In 2022 doen we zeker wel weer een Maestro concert,” aldus voorzitter Michel Kloos.

Als alternatief is er wel een ‘Welkom terug’ concert in de Ontmoetingkerk in Julianadorp georganiseerd, want de vereniging zal doorgaan! Het fanfare-orkest, bestaande uit 30 muzikanten, heeft een leuk en gevarieerd programma samengesteld. Door de lopende maatregelen vanuit de kerk worden hierbij maximaal 25 gasten op uitnodiging ontvangen. Het concert is voor het overige publiek live te volgen van 14.30 uur tot 15.45 uur, via een streamingdienst van de kerk.

Via www.ontmoetingskerkjulianadorp.nl kunnen belangstellenden het concert live kijken en luisteren vanuit hun huiskamer, zo brengt Kunstzin een leuke middag bij hen thuis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button