GR2022DH

Helderse PvdA wil De Vrij opnieuw als lijsttrekker

Advertentie:

Den Helder – Het afdelingsbestuur van de PvdA Den Helder heeft de eerste namen bekendgemaakt voor de kandidatenlijst voor de verkiezingen. Huidig wethouder Peter de Vrij staat op de conceptlijst bovenaan en is dus de beoogd lijsttrekker. De huidige raadsleden Pieter Blank en Monica Anthonijsz staan respectievelijk op de plaatsen 5 en 4.

De lijst is voorlopig nog in concept en er kan dus nog iets aan veranderen. De leden bepalen uiteindelijk de definitieve volgorde van de kandidatenlijst. Op de conceptlijst staat ook Statenlid Aukelien Jellema (op plek 9). Achter De Vrij staat Jan de Leeuw op de tweede plaats en Ben Spandaw op plek 3. De overige top 9 ziet er als volgt uit:

  1. Peter de Vrij
  2. Jan de Leeuw
  3. Ben Spandow
  4. Monica Anthonijsz
  5. Pieter Blank
  6. Harry Regtop
  7. Ulrich Fuchs
  8. Sjoerd van Groning
  9. Aukelien Jellema

De lijst moet wat het bestuur betreft verder nog worden aangevuld met bekende PvdA namen en bestuursleden, te weten: Nejib Benzerti, Richard de Graaf, Maja de Jong, Annemieke Kasander, Henk Bleekemolen, Andrea van Herwijnen, John Spee en Jan Smit. De leden kunnen tot en met 3 november wijzigingsvoorstellen indienen bij het afdelingsbestuur, via het mailadres pvdadenhelder1@gmail.com.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button