Uitgaan

Overwinteren met Cor Bakker

Breezand – Zinspriratie presenteert in de Sint Janskerk in Breezand een middagprogramma met als thema Overwinteren. De overwegend muzikaal ingevulde middag zal worden gedragen door toetsenvirtuoos Cor Bakker. Samen met Pur Sang en zangeres Sanne van Breda zal Bakker zorgen voor een muzikale warme deken voor de aankomende winterdagen.

Cor Bakker: pianist, begeleider en arrangeur, studeerde cum laude af aan het conservatorium. Als solist heeft Cor een naam opgebouwd, waarmee hij als voorbeeld geldt voor jonge pianisten en muzikanten. Bakker gaf enkele jaren les aan het conservatorium van Utrecht. Cor is elf jaar lang de vaste pianist van het Metropole Orkest. Radio- en tv-programma’s volgen onder andere als begeleider van Paul de Leeuw. Cor krijgt zijn eigen tv-programma’s, zoals Cor & Co en Cor op Reis. Op dit moment is Cor elke zondagochtend tussen 10:00 en 12:00 uur te beluisteren in het radioprogramma “De keuze van Cor” bij NH Radio.

Pur Sang, het dubbelkwartet uit Breezand, zal samen met Cor Bakker enkele bijzondere nummers laten horen, waarbij één van de nummers speciaal voor deze enthousiaste zanggroep gearrangeerd is door de bekende koorarrangeur Jetse Bremer. Helemaal uniek deze middag is dat het dubbelkwartet door twee toetsenisten begeleid zal worden. Johan Wijnker, de vaste begeleider van Pur Sang op zijn elektronische orgel en Cor Bakker op zijn vleugel zullen gezamenlijk de muzikale begeleiding verzorgen van het dubbelkwartet. Een samenwerking die zeker de sfeer zal verhogen van deze muzikale middag met als thema Overwinteren.

Kaarten bestellen
Zondag 27 november zal het programma om 15:00 uur in de Sint Janskerk beginnen. Kaarten á € 12 te vermeerderen met € 1 servicekosten zijn te bestellen via de website.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button