Jeugd

Benefietshow De Kluft voor Helderse brassband

Basisschool De Kluft hield vrijdag een benefietmiddag voor de Helderse brassband “More Fire”. De band ondersteunde de school geregeld muzikaal, maar eerder dit jaar zijn verschillende instrumenten verloren gegaan tijdens een brand.

“Omdat we graag als basisschool iets willen doen voor onze mooie stad Den Helder hebben we dit keer samen met de leerlingenraad het idee opgevat een inzamelingsactie op te starten voor deze toffe band, die ons al vaker muzikaal heeft ondersteund”, zegt directeur Annemieke Hoogschagen. Alle groepen werkten mee aan de benefietshow.

Natuurlijk werd voor een heerlijk kopje koffie / thee gezorgd door de leerlingen en de jongste ondernemers (groepen 1/2) hebben samen met meester Yorick lekkere dingetjes gebakken die tussentijds zijn geserveerd! “Het was een zeer geslaagde middag”, aldus de directeur. De totaalopbrengst was 260,50 euro.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button