Den HelderHollands Kroon

Nachtelijke werkzaamheden N99

Rijkswaterstaat voert tussen dinsdag 3 december tot 7 december op diverse plekken op de N99 ’s nachts onderhoudswerkzaamheden uit aan het asfalt. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingen en een extra reistijd tussen de tien en twintig minuten. De werkzaamheden vinden ’s avonds en ’s nachts plaats om de hinder voor weggebruikers zo veel mogelijk te beperken.

Dinsdag 3 december van 22.00 uur tot woensdag 4 december 05.00 uur is de N99 tussen Den Oever en Hippolytushoef in beide richtingen afgesloten. Verkeer wordt in beide richtingen omgeleid via de A7 en N240. Bestemmingsverkeer kan gebruik maken van de parallelweg langs de N9. De extra reistijd bedraagt tien minuten.

Woensdag 4 december van 22.00 uur tot donderdag 5 december 05.00 uur is de N99 tussen de De Kooy en Breezand in beide richtingen afgesloten. Verkeer wordt in beide richtingen omgeleid via de N9, N248 en N249. Het gebied ter hoogte van de McDonald’s blijft bereikbaar via de Luchthavenweg. Het bedrijventerrein Kooypunt, ten zuiden van de N99, blijft bereikbaar via de Scheepmakersweg. De extra reistijd bedraagt twintig minuten.

Vrijdag 6 december van 22.00 uur tot zaterdag 7 december 05.00 uur is de N99 tussen De Kooy en Breezand in beide richtingen afgesloten. Verkeer wordt in beide richtingen omgeleid via de A7 en N240. Bestemmingsverkeer kan gebruik maken van de parallelweg langs de N9. De extra reistijd bedraagt tien minuten.

De onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer gaan de werkzaamheden mogelijk niet door en worden ze opnieuw ingepland. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers hun reis voor te bereiden met behulp van www.rws.nl/werkzaamheden en de borden te volgen die de omleidingsroutes aangeven.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, hoofdredacteur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via hoofdredactie@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button