Den Helder

Spullen staan klaar, bouw ijsbaan start maandag

Advertentie:

Nog een paar dagen en dan opent de ijsbaan in de Beatrixstraat in Den Helder. Maandag wordt daadwerkelijk begonnen met het opbouwen van de baan, inclusief ruimtes voor de horeca, techniek, EHBO en de schaatsenverhuur. Vrijdag werden de eerste benodigde spullen alvast klaargezet.

De ijsbaan opent vrijdag om 18.00 uur officieel haar deuren. Vanaf dat moment kan een ieder vier weken lang de schaatsen onderbinden. De baan is elke dag open, ook tijdens de kerstdagen en op Nieuwjaarsdag. Kijk voor alle informatie op ijsbaanbeatrixstraat.nl.

LOS radio, onderdeel van Regio Noordkop, verzorgt in de periode van 22 december tot en met 4 januari live uitzendingen vanaf de ijsbaan. Ook dit jaar weer met de mogelijkheid om verzoekjes aan te vragen voor het goede doel.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button