Uitgaan

De zomer aftrappen op de Helderse Zomerfeesten

Advertentie:

Den Helder – De Helderse Zomerfeesten komen er weer aan. ”We gaan het dit jaar net weer even anders doen”, vertellen organisatoren Edwin Wilms, Marius Mahabir, Daniël Albers en Theo Maarssen. Van de vrijdag willen zij de grootste vrijmibo van de regio maken met aansluitend het Concert aan de Werf met een coverband die de avond in vrienden van Amstel sferen kan brengen.

Zaterdag wordt ook iets anders dan normaal. De dag start met een activiteit, waardoor iedereen een beetje zomercarnaval kan meekrijgen. Zoals bekend heeft het festivalterrein een maximale capaciteit die bij goed weer tekort schiet voor de belangstelling voor het zomercarnaval. Ook de Lazy Sunday verandert iets. Naast relaxte muziek richt het evenement zich op kinderen met diverse activiteiten, waaronder een kindervoorstelling. Tot slot is ook de food line-up weer vernieuwd.

Vrijdag 19 juli openen de deuren van het festival vanaf 15.00 tot 23.00 uur. Dan is daar het gehele weekend het grootste openlucht restaurant van de Noordkop te vinden. 20 foodtrucks staan dan klaar met hun wereldkeuken. Die avond vind ook het Concert aan de Werf plaats wat weer een feestje beloofd te worden. Op zaterdag is het terrein om 12.00 open. Het recept is vertrouwd met een kleine parade, de Brassshow en diverse Caribische muziekacts op het podium. Zondag begint ook om 12.00 met een kindervoorstelling, diverse activiteiten voor kinderen en live muziek op het podium.

Het laatste nieuws, de food line up en volledige programmering worden komende tijd bekend gemaakt op  Facebook, Instagram en de website van Helderse Zomerfeesten.

Toon meer

Alicia Vos

Alicia Vos is weekendredacteur- / verslaggever voor Regio Noordkop en Noordkop Centraal. Zij is bereikbaar via de redactie, per e-mail: alicia@regionoordkop.nl en telefonisch via 0625112486.

Wellicht ook interessant

Back to top button