Den HelderVideoZakelijk

Coffeeshop Aktama blij met nieuwe locatie (video)

Advertentie:

Den Helder – Het kostte wat tijd en niet iedereen stond op voorhand te juichen, maar de verplaatsing van de Helderse coffeeshops is niet meer terug te draaien. Als eerste van de drie opende Aktama maandag op de Industrieweg haar deuren. Blije medewerkers, enthousiast personeel en zelfs de buren kwamen langs met een bloemetje.

Na dertig jaar in de Koningstraat werden zondagavond om 20.00 uur voor het laatst de deuren gesloten. Daarna begon het laatste deel van de verhuizing, zodat de coffeeshop een dag later om precies 12.00 uur weer open kon. Met ballonnen en extra lekkere hapjes werden de klanten op de nieuwe locatie verwelkomd. Volgens verkoopmedewerker Rick is de nieuwe plek veel prettiger voor de klanten, want buiten het stadscentrum, genoeg parkeerruimte en geen woningen in de buurt. Kortom: meer voor- dan nadelen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button