Overige

Upcycle Kerstworkshop in De Kas

Advertentie:

Hippolytushoef – Drie jonge vrouwelijke ondernemers bundelen hun krachten om een duurzame kerstworkshop te organiseren. Het is heel eenvoudig om een kerstdecoratie een tweede leven te geven en de organiserende dames laten zien hoe dit te doen.

Onder begeleiding van Kelly Sue (interieurstyliste) en Lobke (bloemstyliste) gaan de deelnemers eerst oude kerstdecoraties (kerstballen en kleine decoratiestukken) een nieuw kleurtje geven met een plantaardige verf. Daarna worden deze verwerkt in een droogbloemstuk wat de aanwezigen zelf samenstellen. Dit bloemstuk kan meerdere jaren worden gebruikt. Kelly Sue en Lobke vertellen alles over de duurzame materialen en hoe zelf kerstspullen, die al jaren in de kast liggen, een compleet nieuw leven te geven!

Deze middag staat gastvrouw Dina voor een ieder klaar om het inwendige van de mens te voorzien van koffie, thee en eigen gemaakte appeltaart. Deze workshop vindt plaats in De Kas, waar een ieder ook nog eens heerlijk kan genieten van het prachtige uitzicht over de weilanden en de zeedijk terwijl de houtkachel brandt. Het is wel aan te raden om comfortabele en warme kleding te dragen (laagjes).

Kosten
De kosten voor deelname aan deze Workshop zijn 45 euro inclusief een welkomstdrankje en materiaal. Na afloop gaan de deelnemers naar huis met een prachtig duurzaam kerststuk. De workshop is zaterdag 10 december van 13:00 – 16:00 in De Kas aan de Belt 30. Vanaf 12:30 uur is de ontvangst. Om 13:00 is onder het genot van een warm drankje een welkomstwoordje. Kelly Sue vertelt om 13:15 uur over over de nieuwste kersttrends van dit moment. Daarna starten met schilderen van een kerstdecoratie. De pauze is van 14:30 tot 14:45 uur. Direct na de pauze wordt gestart met het maken van een bloemstuk.

De deelnemers nemen zelf mee: Een kerstdecoratie die niet meer gebruikt wordt en een nieuwe look krijgt. Kerstballen en kleine kerst decoratiestukken die in een bloemstuk worden verwerkt. Op de locatie van De Kas is een hele leuke pop-up winkel waar aan het einde van de workshop nog op gemak kan worden rondgekeken. Kelly Sue, Dina en Lobke hebben ieder hun eigen producten in de winkel staan.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button