Den Helder

Vervanging voor de herdenkingsboom coronaslachtoffers

Advertentie:

Den Helder – De ratelpopulier die in maart van dit jaar in het Timorpark werd onthuld als herdenkingsboom voor de Helderse coronaslachtoffers is helaas niet goed aangeslagen. Daarom wordt deze binnenkort vervangen door een nieuwe boom.

De boom werd geplant op initiatief van Martijn van der Hert. Hij verloor zijn oma aan corona en vroeg de gemeente om een gedenkplaats voor alle slachtoffers. Bij de onthulling las stadsdichter Yanaika Zomer een speciaal geschreven herdenkingsgedicht voor.

De goede opkomst in het Timorpark, ondanks het ontzettend slechte weer, liet zien dat er behoefte was aan een gedenkplaats. Nu de boom het helaas niet heeft gered komt er dan ook een nieuwe voor terug.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button