Uitgaan

André Rieu viert zijn 70e verjaardag via Kinepolis

Advertentie:

Den Helder – Kinepolis nodigt liefhebbers uit de 70e verjaardag van André Rieu samen met hem te vieren vanuit een heerlijke bioscoopstoel. Ga met vrienden naar “70 Years Young” en start het nieuwe jaar in stijl, comfortabel in de bioscoop, met de betoverende muziek van de jarige job – de koning van de wals!

Voor iedereen die niet live naar de voorstelling van André Rieu kan, biedt Kinepolis de oplossing: zij brengen André Rieu naar jou. “70 Years Young” is het ultieme concert van André Rieu met muzikale hoogtepunten die de maestro zelf heeft geselecteerd uit zijn luisterrijke carrière tot nu toe. Op 18 en 19 januari is de voorstelling te zien bij de meeste Kinepolis bioscopen.

Tijdens het evenement praat André Rieu met bioscooppresentatrice Charlotte Hawkins over zijn leven en de muziek. En wat een ongelooflijk avontuur was het; zijn jeugd in een muzikale familie, zijn tijd in het kerkkoor, zijn huwelijk met Marjorie, het Salonorkest, de oprichting van het Johann Strauss Orkest, het overweldigende succes van The Second Waltz en zijn recordbrekende wereldtournees.

Als onderdeel van de viering haalt André samen met Charlotte herinneringen op aan zijn leven, de liefde en de muziek, terwijl hij zijn bioscooppubliek meeneemt op een exclusieve rondleiding door zijn landhuis in Maastricht. Beleef de prachtige muziek en persoonlijke verhalen met je vrienden alsof je er live bij bent, in heerlijke stoelen met het beste beeld en geluid zoals je dat van Kinepolis gewend bent. Tickets zijn nu te koop.

Praktische info:
Wat: André Rieu’s “70 Years Young”
Wanneer: 18 & 19 januari 2020
Aanvangstijd(en): Een half uur voor start voorstelling
Start voorstelling: 18-1: 19.00 uur, 19-1: 15.00 uur
Speelduur: 140 minuten
Ticketprijs: € 15,50
Te beleven in: Kinepolis Schagen, en Den Helder.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button