Hollands KroonNieuwsUitgaan

Hospice Het Tweede Thuis organiseert benefietveiling

Advertentie:

Westerland – De inzamelingsactiviteiten voor hospice Het Tweede Thuis in Westerland lagen door de coronapandemie ruim twee jaar stil. Door de opheffing van de maatregelen hervat het team rondom het hospice de activiteiten. De eerste activiteit is een tentoonstelling en verkoopexpositie op 9 en 10 april.

Wethouder Mary van Gent opent op zaterdag de expositie. Op de expositie gaat uiteenloopende kunst in de verkoop, zoals foto’s van Kenneth Stamp en Aad Holkamp of de bronzen beelden van Rini Klaver. Govert de Roos heeft veel bekende mensen gefotografeerd en één van zijn meest bijzondere foto’s, de foto van John Lennon en Yoko Ono in bed in het Hilton Hotel, gaat onder de hamer ten behoeve van het hospice op Wieringen.

De deuren van de boerderij zijn op 9 en 10 april geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur, de veiling begint op zondag om 15:00. De opbrengst van de veiling komt geheel ten goede aan het hospice. Zie de website van Het Tweede Thuis voor meer informatie.

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button