Hollands Kroon

Aanbieding petitie Data non Grata begin 2021

Advertentie:

Hollands Kroon – De lockdown in december van dit jaar heeft als gevolg dat de petitie tegen nog meer datacenters in de Wieringermeerpolder in Hollands Kroon pas begin 2021 kan worden aangeboden. Dit laat Muriel van Nieuwenhuijzen weten namens Data non Grata, de opstellers van de petitie.

Normaliter wordt een petitie aan de burgemeester aangeboden. Op verzoek van Data non Grata waren de wethouders Theo Groot en Theo Meskers bereid een uitzondering te maken en de petitie zelf in ontvangst te nemen eind december van dit jaar. De lockdown gooide echter roet in het eten.

Afgesproken is dat, zodra de coronamaatregelen versoepelen, de twee wethouders de petitie in ontvangst nemen. Dit zal gebeuren in of bij de Cultuurschuur in Wieringerwerf, het voormalige gemeentehuis van de gemeente Wieringermeer. Tot die tijd kan de petitie, met inmiddels ruim 2500 handtekeningen, nog ondertekend worden.

www.stopdatacenterswieringermeer.petities.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button