Hollands Kroon

Hollands Kroon steunt ontwikkeling Integrale Kindcentra

Advertentie:

HOLLANDS KROON – Het college stelt de raad voor om  de ontwikkeling van Integrale Kindcentra (IKC) in onze gemeente te ondersteunen door de betrokken schoolbesturen en besturen kinderopvang een bijdrage te verlenen in de kosten van procesbegeleiding.

Dit raadsvoorstel zal naar verwachting worden behandeld in de vergadering van 26 september aanstaande. Een IKC is een voorziening waarin organisaties als onderwijs, kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, peuterspeelzaal en welzijnsactiviteiten voor kinderen zijn samengevoegd. Een IKC is een voorziening voor kinderen van tenminste 0-12 jaar, waar zij gedurende de dag komen om te leren, spelen, ontwikkelen en ontmoeten. Bij voorkeur komen alle ontwikkelingsgebieden aan bod.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button