Den HelderHollands KroonZakelijk

Fysiotherapie Suri en Vegan Funtastic slaan handen ineen

Advertentie:

Regio Noordkop – Fysiotherapie Suri in Den Helder besloot om in samenwerking met het net opgezette bedrijf Vegan Funtastic tien huishoudens blij te maken. Via Facebook deden zij een oproep naar huishoudens welke krap bij kas zitten, maar toch willen genieten van lekkere oliebollen met oud en nieuw.

Na gehoord te hebben van het net opgerichte bedrijfje “Vegan Funtastic” van Cathy Niesten, besloot Ankit Suri van Fysiotherapie Suri deze kans te pakken om mensen met de feestdagen een hart onder de riem te steken en een startende lokale ondernemer te steunen. De oliebollen, welke Cathy hoogstpersoonlijk rondgebracht heeft, zijn 100% plantaardig en dus vrij van dierlijke producten. Naast oliebollen kan men bij Vegan Funtastic ook terecht voor appelflappen, custard tarts en verschillende soorten taarten, cupcakes en koekjes voor elke gelegenheid.

“In het dagelijks leven helpen wij bij Fysiotherapie Suri mensen van lichamelijke klachten af. Dit keer wilden wij de inwoners van de noordkop op een andere manier helpen. Ons doel is namelijk niet alleen dat eenieder kan genieten van een leven zonder lichamelijke klachten, maar ook dat eenieder kan genieten van de feestdagen, ongeacht hun inkomen. Het is erg mooi dat een beginnend bedrijfje als Vegan Funtastic ons kan helpen om dit te realiseren”, aldus Ankit.

Contact
Een afspraak maken bij Fysiotherapie Suri kan via de website fysiotherapiesuri.nl of via 0636016793. Vegan Funtastic is te vinden op Instagram en te contacten via cathy@veganfuntastic.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button