112

Voertuigen total loss na ongeval

Den Burg – Rond 11.45 uur op woensdag 30 december kwam er een melding van een aanrijding op de Pontweg (Texel). In eerste instantie kwam de melding vanuit De Koog, waardoor de hulpdiensten de verkeerde kant op gingen. Er werd snel gecorrigeerd naar Den Burg en hulpdiensten kwamen vervolgens ter plaatse.

Het betrof een behoorlijke aanrijding, maar er is niemand ernstig gewond. Beide voertuigen zijn wel total loss. De politie moest de Pontweg tijdelijk afsluiten en de brandweer kwam ter plaatse om de weg zo snel mogelijk vrij te maken, dit gezien de veerboot vol vakantieverkeer net was aangekomen. Ook handhaving kwam ter plaatse om het verkeer te regelen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button