Sport

VV Nieuwe Niedorp verlengt contract trainersduo

Advertentie:

Nieuwe Niedorp – VV Nieuwe Niedorp timmert hard aan de weg, en niet zonder resultaat. Met een contractverlenging voor trainersduo Kreeke en Brinkman verwacht de ploeg na de winterstop door te kunnen stomen naar de volgende klasse.

Marc van de Kreeke en Ruben Brinkman vormen ook volgend jaar een trainersduo bij VV Nieuwe Niedorp. Beide heren zijn een verlenging van 1 seizoen overeengekomen met de club. Voor van der Kreeke wordt dit zijn zesde seizoen bij de voetbalvereniging, Brinkman gaat zijn tweede ronde in. VV Nieuwe Niedorp is ongeslagen de winterstop ingegaan als koploper in de 5A klasse. Van der Kreeke is goed gestemd en heeft hoge verwachtingen voor het komend seizoen: “We zijn op koers om onze doelstelling te halen: een directe promotie naar de 4e klasse”.

Naast de goede resultaten zijn de spelersgroep en bestuur zeer tevreden met de koers van de club. VV Nieuwe Niedorp beschikt over een ploeg met zeer jonge spelers en bouwt met de verlenging van de trainers verder aan een rooskleurige toekomst. Brinkman: “Ik geloof dat wij een ploeg hebben die ook in de 4e klasse goed mee kan. En wie weet wat er op termijn nog meer mogelijk is. Maar voor nu blijven we gefocust op ons 1e doel: kampioen worden in de 5e klasse”.

Toon meer

Brent van der Hell

Brent van der Hell is werkzaam bij Regio Noordkop als verslaggever / redacteur TV. Hij is bereikbaar via brent@regionoordkop.nl, of via de telefoonnummers 0627656370 en 0223684609.

Wellicht ook interessant

Back to top button