Den HelderHollands KroonRegio Noordkop

Zendmachtiging verleend aan Regio Noordkop

Regio Noordkop – Het Commissariaat voor de Media heeft vrijdag bekendgemaakt dat de aanvraag van Regio Noordkop om de nieuwe streekomroep in de Kop van Noord-Holland te worden, is gehonoreerd. Daarmee heeft Regio Noordkop met ingang van 1 januari 2023 de zendmachtiging voor de gemeenten Den Helder en Hollands Kroon.

De aanvraag kreeg eerder al een positief oordeel van de gemeenteraden van Den Helder en Hollands Kroon. Met de officiële start van Regio Noordkop komt per 1 januari 2023 ook definitief een einde aan de lokale omroepen LOS Den Helder en RTV Noordkop. De vergunningen voor deze omroepen worden per dezelfde datum ingetrokken. Medewerkers vinden vanaf zondag onderdak bij de streekomroep.

De aanwijzing geldt voor de periode van 1 januari 2023 tot 1 januari 2028.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

1 reactie

Back to top button
%d bloggers liken dit: