Den HelderUitgaan

Maan maakt line-up Julianapop compleet

Advertentie:

Julianadorp – Naast de zeven reeds bekendgemaakte namen, heeft de organisatie van Julianapop nóg twee acts weten te contracteren voor de 27e editie van het festival: niemand minder dan Maan en Blue Grass Boogiemen maken de line-up voor 2020 compleet. Met in totaal 9 namen is dit de grootste line-up van het evenement tot nu toe! De online kaartverkoop voor Julianapop 2020 start zaterdag 1 februari.

Dit jaar verhuist het festival voor een tweede keer. Het terrein aan de Akkerbouwstraat wordt ingeruild voor het nieuwe evenemententerrein aan de Zuiderhaaks / Schoolweg, achter het Aviatankstation. Ondanks deze verhuizing zal het herkenbare Julianapop sfeertje zeker niet verloren gaan en kunnen de bezoekers wederom rekenen op een mooi feest.

Complete line-up
Het goedgevulde, veelzijdige programma van deze editie bestaat uit Limburgs trots Rowwen Hèze, hiphopper Yung Felix, singer-songwriter Wulf, Nederlands grootste feestact Snollebollekes, mash-up meesters Weekend Warriors, rockers Johnny & The Gangsters of Love en natuurlijk de DJ’s van JPOP NONSTOP. Zangeres Maan en authentieke bluegrass band Blue Grass Boogiemen zijn de hekkensluiters van de line-up voor 2020.

Sinds het winnen van ‘The Voice’ in 2016 timmert Maan lekker aan de weg. Weinig winnaars van een grote talentenjacht zijn zó in the picture gebleven als Maan. Haar Nederlandstalige nummers worden stuk voor stuk hits en gisteren (31 januari 2020 – noot voor redactie) is dan ook haar allereerste Nederlandstalige album uitgekomen: ‘Onverstaanbaar’. Momenteel bestormt ze de hitlijsten met ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’ en behaalde ze eerder al grote successen met de samenwerkingen ‘Blijf Bij Mij’ en ‘Hij Is Van Mij’.

De naam verraadt het al: de mannen van Blue Grass Boogiemen draaien hun handen niet om voor een knap staaltje Bluegrass. “High-Energy Bluegrass at its finest”, om precies te zijn. Dit zijn de lovende woorden in een van de vele Amerikaanse recensies die de band heeft mogen ontvangen. Bluegrass, een van oorsprong Amerikaanse muziekstijl, heeft met name in Amerika een groot publiek. Het is dan ook niet gek dat deze Nederlandse band alom geprezen wordt in de VS.

Voorverkoop
De online voorverkoop start 1 februari. Kaartjes zijn uitsluitend en in beperkte oplage verkrijgbaar via www.julianapop.nl/tickets. Vanaf zaterdag 2 mei kun je voor ‘echte’ kaartjes terecht bij een select aantal voorverkoopadressen.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button