Den Helder

Nieuwe bestrating voor deel Julianadorp

Advertentie:

Julianadorp – Donderdag 6 februari wordt gestart met de aanleg van de definitieve bestrating van de Koningin Máximalaan. De uitvoering hiervan is in handen van H.M.S. Den Helder B.V.

De aannemer start met het weghalen van de oude bestrating voor de huisnummers 117 tot en met 129. Vervolgens wordt de nieuwe bestrating aangebracht. Daarna gebeurt hetzelfde met het gedeelte tot huisnummer 139. De verwachting is dat de aannemer half maart klaar is met dit gedeelte van de Koningin Máximalaan. Een en ander is uiteraard deels ook afhankelijk van de weersomstandigheden.

Aansluitend komen de overige delen van de Koningin Máximalaan, het Prinses Amaliahof, Prinses Arianehof en de Prinses Alexiastraat aan bod. Hoe de volgorde zal zijn, is nu niet bekend vanwege de nog doorgaande bouwactiviteiten. De verwachting is dat het straatwerk in juli 2020 is afgerond. In april wordt gestart met het aanbrengen van de beplanting.

Overlast
Tijdens de uitvoering van deze werkzaamheden is het niet mogelijk om met de auto bij de woningen te komen. De woningen zijn wel te voet te bereiken. De parkeerplaats bij Koningin Maximalaan 123 t/m 129 wordt gebruikt voor opslag van straatstenen. Met de HVC is afgesproken dat de kliko’s de komende zes weken naast nr 56 en ter hoogte van nr 36 opgehaald worden.

Vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met B. van der Blink, bereikbaar via het algemene telefoonnummer van de gemeente 14 0223.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button