Hollands Kroon

Oosterterpweg dicht voor werkzaamheden

Wieringerwerf – De Oosterterpweg, tussen Wieringerwerf en Kreileroord, gaat binnenkort maanden dicht voor het doorgaand verkeer. Het betreft de periode van 10 februari tot en met 29 mei.

De afsluiting is nodig voor de werkzaamheden om van de weg een 60 kilometer zone te maken. PWN vervangt als eerste de waterleiding onder het fietspad. Daar is al mee begonnen, maar dan onder het fietspad van het deel tussen Kreileroord en de Zeugweg, zo meldt de gemeente Hollands Kroon.

Omdat de werkzaamheden in fasen wordt uitgevoerd is de Oosterterpweg afgesloten voor al het doorgaande verkeer. Tijdens de werkzaamheden zijn er omleidingen van kracht. Geprobeerd wordt om de overlast tot een minimum te beperken.

Lees ook: Oosterterpweg in Wieringerwerf wordt 60 km zone

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button