Jeugd

Voorlezen en knutselen in de bibliotheek

Advertentie:

Den Helder – Na afloop van het wekelijke voorlezen wordt woensdagmiddag 12 februari geknutseld in de bibliotheken van Julianadorp en in School 7. Niet alleen een mooi prentenboek voorlezen, maar daarna met elkaar iets maken. Het voorlezen begint om 15.00 uur, de toegang is gratis en vooraf aanmelden niet nodig. Voorlezen XL is bestemd voor peuters en kleuters.

’s Morgens is er peuterlezen. Dit is speciaal voor de allerjongsten en hun (groot) ouders. Iedere keer staat er een ander thema centraal. Ook worden bepaalde onderdelen uit de collectie uitgelicht, zodat ouders de boekjes voor 2 tot 4 jarigen beter leren kennen. Op woensdagmorgen 12 februari gaat het over slapen. Het voorlezen begint om 9.30 uur.

Om het bibliotheekbezoek te stimuleren is een spaarsysteem bedacht: iedere keer dat een kind komt luisteren, krijgt hij of zij een stempeltje op een spaarkaart. Bij 10 stempeltjes ontvangt het kind een luisterdiploma.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button