Uitgaan

Tweede WinterZondag op De Nollen met livemuziek van Waterfront

Advertentie:

Den Helder – Het Nollenproject organiseert zondag 28 januari de tweede WinterZondag van het seizoen. Bezoekers kunnen genieten van hapjes, drankjes en livemuziek van de Helderse band Waterfront.

De Nollen zijn 28 januari van 12:00 tot 21:00 uur geopend. De rondleidingen door het winterse kunstlandschap vinden die dag van 13:00 tot 15:00 uur plaats. De bezoekers kunnen zich bij terugkomst opwarmen bij de open haard onder het genot van een drankje en diverse tapas. Daarnaast zijn de gasten uitgenodigd om te genieten van de winterse maaltijden, met zorg samengesteld door de chef-kok.

Waterfront is een vrijzinnige akoestische formatie die traditionals op eigen wijze en sfeervol weet te brengen. Hun muziek kan het beste betiteld worden als Americana/countryblues. Dit verzorgen zij met opvallende instrumenten en verwerken zo de ritmische jaren dertig blues stijl van de vorige eeuw in hun nummers. Met eigenzinnige zangpartijen brengen ze de nummers tot een smaakvol geheel. Bezetting: Peter (Dobro gitaar, mandoline, banjo), Vincent (zang, Dobro gitaar, cajon), Kristijn (zang, percussie), Corin (zang, mondharmonica), Dimitri (zang en viool). Aanvang van de eerste set is om 16:30 uur, de laatste is rond 19:30 uur.

Reserveren
Reserveren voor de rondleiding kan via de website: www.projectdenollen.nl. Voor het diner hoeft niet gereserveerd te worden. Entree inclusief rondleiding kost € 15,00. Mensen met een Museumjaarkaart kunnen gratis naar binnen. Bezoekers die alleen voor de band komen en niet voor een rondleiding hoeven geen entree te betalen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button