Hollands Kroon

Geldautomaat komt eind februari terug

Advertentie:

Hippolytushoef – De geldautomaat op ‘t Hoekje in Hippolytushoef wordt eind februari vervangen door een nieuw exemplaar. De oude is onbruikbaar geworden door iets van buitenaf.

Wat er precies rondom oudjaar is gebeurd kan de organisatie Geldmaat niet terugzien, maar hierdoor is wel het hele apparaat buiten werking getreden en deze is ook niet meer te repareren. Daar er geen contact met het apparaat was is hij ook van de locatiewijzer verdwenen.

Er moet nu dus een nieuwe komen en dit heeft heel wat voeten in de aarde, omdat er meerdere partijen bij zijn betrokken en allerlei veiligheidsprocedures moeten worden gevolgd. Het bedrijf begrijpt dat het heel vervelend is dat er zo lang geen goed werkende geldautomaat meer was, maar hoopt dat het eind februari is opgelost.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

1 reactie

  1. Sinds de pinautomaten van de banken zijn vervangen door apparaten van dit bedrijf is het dramatisch. Deze is al maanden stuk, ook voor nieuwjaar al dus wat dit voor onzin verhaal is weet ik niet. Vervolgens zeggen ze dat je dan maar naar een ander dorp moet gaan om te pinnen…

    Ok, ik was laatst in Wieringerwerf, dacht te gaan pinnen, ik rij er heen, zie ik het gele logo al op afstand en de moed zakt me in de schoenen.. Ja hoor… defect.. Wat langer geleden was ik in Den Helder… ik moest pinnen… Ook zo’n geel kreng! 3x raden.. Buiten bedrijf..

    TOP!

Wellicht ook interessant

Back to top button