Hollands KroonPolitiek

Openbare fractievergaderingen Hollands Kroon

Hollands Kroon – De fracties van ChristenUnie Hollands Kroon en Senioren Hollands kroon hebben openbare vergaderingen uitgeschreven.

De vergadering van de ChristenUnie vindt op maandag 7 februari om 20:00 plaats en is digitaal. Tijdens de vergadering komt de agenda van de raadsvergaderingen van 17 februari en 3 maart aan bod. Meepraten en inspreken kan door te mailen naar fractiecuhk@hollandskroon.christenunie.nl of te bellen met Marjon Tolhuis 06-3712 7264. Na aanmelding ontvangen belangstellende een link om in te loggen.

Senioren Hollands Kroon vergadert op woensdag 9 februari, ook digitaal. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de fractiesecretaris via: 0227-503559 of meijerpc@quicknet.nl. Opgave van e-mailadres is nodig om de vergadering bij te kunnen wonen via Teams. De agenda omvat de onderwerpen van de raadsvergadering van 17 februari 2022. De mogelijkheid om fysiek te vergaderen wordt nog onderzocht.

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button