Den Helder

Sinterklaas doneert geld aan goede doelen

Den Helder – Het Gilde van Sinterklaas doneert gelden aan Stichting Leeuw Hoenderdaell, SOS Doilfijn en Vogelasiel de Paddestoel.

Het Gilde van Sinterklaas in Den Helder heeft in november en december gezorgd voor een hoop lachende gezichten. Door de enthousiaste vrijwilligers die zich belangeloos en volop inzetten, hebben een hoop kinderen een onvergetelijke sinterklaasviering gehad.

Het Gilde van Sinterklaas heeft geen winstoogmerk. De geldelijk opbrengsten van de intocht in Den Helder en menig bezoek aan binnenstad, verenigingen en mensen thuis gaan daarom naar goede doelen in de Kop van Noord-Holland. De goede doelen Stichting Leeuw, SOS Dolfijn en vogelasiel de Paddestoel hebben hierdoor begin dit jaar een mooie financiële bijdrage gekregen.

Het Gilde van Sinterklaas kan voor de intocht van Den Helder in 2023 nog zeker Pieten gebruiken. Mensen die hier interesse in hebben kunnen een mail sturen naar gildevansinterklaas@hotmail.com

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button