Den HelderJeugdSport

De sportzoeker van Team Sportservice

Den Helder – Op zoek naar een sport of een sportvereniging in de buurt? Gebruik dan de sportzoeker van Team Sportservice. Op de website (bij de sportzoeker) staan vele sportverenigingen uit de gemeente Den Helder met hun sportaanbod. Iedereen van jong tot oud die een sport zoekt kan op de website terecht.

Zoek op sport en binnen een straal van het aantal kilometers van de eigen postcode en de zoekmachine vindt. De eigen vereniging ook in de sportzoeker vermelden of de huidige gegevens aanpassen? Dat kan! Bezoek de pagina vereniging (bij voor jou) op de website of gebruik deze link: https://bit.ly/2UsWNMW en kijk of de gegevens nog kloppen. Gegevens aanpassen of een nieuwe vermelding? Gebruik deze link https://bit.ly/33Wyudg en vul de gegevens in.

Op de site staan de nieuwste ontwikkelingen rondom de gevolgen van het coronavirus. De gevolgen voor sportverenigingen, welke activiteiten niet door kunnen gaan en een link naar filmpjes om thuis te bewegen. Bij vragen is het team per mail bereikbaar via denhelder@teamsportservice.nl en telefoon 0223-684726 te bereiken. Het kantoor is voorlopig gesloten, de medewerkers werken grotendeels vanuit huis.

https://jouw.teamsportservice.nl/den-helder/

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button