Hollands KroonPolitiek

Nieuwe bestemming stolpboerderij Anna Paulowna

Adverentie

Anna Paulowna – B&W Hollands Kroon zal een gewijzigd bestemmingsplan voor de Zuidweg 2 in Anna Paulowna indienen bij de gemeenteraad voor besluitvorming. Naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan voor deze locatie is één zienswijze ontvangen die aanleiding was tot een aanpassing van het plan.

Het bestemmingsplan maakt het omzetten van de huidige bedrijfsbestemming van het perceel Zuiderweg 2 in Anna Paulowna naar een woonbestemming mogelijk. De bedrijfswoning wordt een burgerwoning en daarnaast worden twee woningen mogelijk gemaakt in de stolpboerderij.

Verder wordt 550 m2 aan bedrijfsbebouwing gesloopt. Het vastgestelde bestemmingsplan wordt bekendgemaakt in de Staatscourant, het digitale gemeenteblad en geplaatst op ruimtelijke plannen.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button