Den HelderZakelijk

Vereniging De Jutter compenseert huurders

Advertentie:

Den Helder – Het bestuur van Verenigingsgebouw De Jutter heeft het gebouw al sinds 15 maart 2020 gesloten. Ze melden dat dit zeker tot 12 april 2020 zal duren, er wordt wel rekening mee gehouden dat het nog langer gaat duren. De landelijke richtlijnen van de overheid zullen daarbij uiteraard leidend zijn. De clubs en verenigingen zullen voor de huur in deze periode gecompenseerd worden.

“We hebben altijd een financiële buffer die we in stand houden met ons beleid, we willen absoluut niet dat onze huurders in de problemen komen en daarom zullen we de huur compenseren voor de periode dat we gesloten zijn”, aldus penningmeester John Franse. Het bestuur heeft bij de gemeente aangegeven dat het gebouw beschikbaar is voor de gemeenschap. De gemeente heeft hier positief op gereageerd en aangegeven dat er nu geen behoefte is aan een dergelijke ruimte, maar dat ze graag contact opnemen als dat in de komende periode wel het geval is.

De kachels, koelkasten en vriezers in het gebouw staan uit en de winterslaap zal alleen af en toe onderbroken worden om klein onderhoud te doen. Uiteraard zullen alle maatregelen van de overheid daarbij in acht worden genomen. Via de website zal het bestuur de huurders en medewerkers informeren over de actuele stand van zaken.

Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11

Wellicht ook interessant

Back to top button