Den Helder

Vlindertuin deelt paasmanden uit aan zorgmedewerkers

Adverentie

Julianadorp – “Vanuit een oneindige waardering voor wat jullie doen, willen wij jullie intens bedanken. Jullie zijn meer dan geweldig…” Met deze tekst op de fleurige paasmanden verraste Afscheidshuis de Vlindertuin woensdag de zorgmedewerkers van Noorderhaven, Buitenveld, de Lichtboei, de Groene Vecht, Hospice en Lyceumhof om ze een hart onder de riem te steken.

“In deze periode van coronavirus, met de drukte van deze bizarre tijd, wilde het team van de Vlindertuin graag de zorgmedewerkers de waardering geven die zij verdienen met een kleine attentie”, laat Nicoline van De Vlindertuin weten. Vol enthousiasme en dankbaarheid hebben ze met elkaar de vrolijke paasmanden gevuld.

“Met de gedachte dat er veel van de zorgmedewerkers wordt gevraagd en dat ze wel iets kunnen gebruiken (als ze er tijd voor hebben) om lekker te ontspannen en om even tijd voor zichzelf te nemen. Want in een tijd van zorg en angst is het belangrijk om goede moed te blijven houden en op elkaar te blijven vertrouwen.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button