112

Auto ramt brug in Slootdorp 

Slootdorp – Door nog onbekende oorzaak is donderdagmiddag een eenzijdig verkeersongeval ontstaan op de Nieuwsluizerweg in Slootdorp. Een auto, komende vanuit de richting Wieringerwaard, raakte rond 13.40 uur net na de bocht door nog onbekende oorzaak in de slip en ramde uiteindelijk de brugleuning,

De brugleuning en de auto raakten bij het ongeval zwaar beschadigd. Omdat de auto mogelijk in brand zou staan werd ook de brandweer opgeroepen, maar die kon na een controle weer terug naar de kazerne. De auto is door een bergingsbedrijf afgesleept en kan als total loss worden beschouwd.

De betreffende brugleuning is vorig jaar ook al vervangen, nadat er een Porsche tegenaan was gereden. Ook was toen de slagboom uit de grond gereden en kon de brug daardoor langere tijd niet gebruikt worden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button