112

Auto verwoest door brand

Advertentie:

Den Helder – Een geparkeerde auto is in de nacht van donderdag op vrijdag brandend aangetroffen aan de Crocusstraat in Den Helder. De brandweer werd net voor 05.00 uur gealarmeerd. De brand was snel geblust, maar de brandweerlieden konden niet voorkomen dat de voorkant van de auto is verwoest.

Er is grote schade aan het motorcompartiment en de auto is total-loss. De politie heeft aanwijzingen voor brandstichting en houdt hier ernstig rekening mee. De plaats delict is met linten afgezet. Bij daglicht zal het voertuig worden onderzocht door de technische recherche om te kijken naar de ware toedracht en zal het voertuig door een berger worden opgehaald.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

Wellicht ook interessant

Back to top button