Hollands Kroon

Burgemeester sluit twee woningen na vondst hennepkwekerijen

Hollands Kroon – Burgemeester Van Dam heeft de afgelopen twee weken twee woningen voor de duur van drie maanden gesloten, naar aanleiding van de vondst van twee hennepkwekerijen.

De ene woning, gelegen aan de Tulpenstraat 1 in Hippolytushoef is op woensdag 19 mei gesloten en verzegeld door toezichthouders. De andere woning, gelegen aan de Butterweid 28 in Nieuwe Niedorp, is op 27 mei gesloten en verzegeld door toezichthouders. De sluiting heeft plaatsgevonden op grond van de Opiumwet en het gemeentelijk Damoclesbeleid. Met de sluiting wordt de bekendheid van de woning als drugpand doorbroken en de openbare orde hersteld.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button