112

Politie neemt honderden liters lachgas in beslag

Advertentie:

Den Helder – De politie heeft in twee Helderse garageboxen flink was lachgas aangetroffen en in beslag genomen. Dankzij een melding die binnenkwam via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie het lachgas op het spoor.

In de eerste box werd ruim 120 liter aangetroffen en in de ander ruim 330 liter. Dit zijn overtredingen van het activiteitenbesluit milieubeheer en voor beide eigenaren wordt proces-verbaal opgemaakt. Op last van de gemeente moeten de gasflessen, in verband met de gevaarzetting, weggehaald worden.

In die tweede van 330 liter zijn ook illegale sigaretten aangetroffen. Deze zijn door de douane in beslag genomen. Zij zullen dit verder afhandelen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

Wellicht ook interessant

Back to top button