Cultuur/Natuur

Helderse Vallei met de kippen op stok

Advertentie:

Den Helder – Onder het motto “Met de kippen op stok” brengen op vrijdag 3 juni en zaterdag 4 juni om 16:30 uur de dierverzorgers van De Helderse Vallei de dieren naar hun stallen, stokken en hokken. Normaal gesproken gebeurt dat na sluitingstijd, maar dat is eigenlijk jammer, want het is heel leuk om dit te zien.

Bezoekers kunnen nu mee en zien hoe de dieren hun nachtverblijven opzoeken en gevoerd worden. Een belevenis voor jong en oud. Vooraf aanmelden is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden.

Tijdens de Pinksterdagen is de Helderse Vallei geopend van 10:00 tot 16:30 uur. De stadsboerderij en het terrein blijven open tot 17:00 uur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button