Hollands KroonUitgaan

Pinksterkermis ’t Veld weer als vanouds

Advertentie:

’t Veld – De Pinksterkermis in ’t Veld keert na twee attractieloze jaren terug op het Kerkplein. Vanaf vrijdag 3 juni gaat de 94e editie van de kermis van start, welke tot en met Tweede Pinksterdag een bomvol programma kent.

Corona zorgde ervoor dat de kermis in ’t Veld in 2020 en 2021 niet gevierd kon worden. Het Kerkplein, normaal tijdens Pinksteren gevuld met attracties voor jong en oud, stond er verlaten bij. Wel zorgde het kermiscomité beide jaren voor een alternatief programma om toch het kermisgevoel in de huiskamers van de Veldtemers te krijgen.

Nu twee jaar later zijn de originele plannen weer van de plank gehaald en staan de Pinkstercomitéleden te popelen om alle activiteiten weer in volle glorie te mogen organiseren: “We zijn al in november 2021 gestart met de voorbereidingen en kunnen niet wachten om er voor iedereen weer een top kermis van te maken”, aldus Sven Baas, voorzitter van het Pinkster kermiscomité.

Het volledige programma van de kermis is te vinden op de website van de organisatie.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos was in het verleden werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. In 2023 maakte hij de overstap naar Binnenlands Bestuur. Tegenwoordig is hij op vrijwillige basis een van de presentatoren van De Week op Zaterdag, op de radiozender van Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button