Overige

Gratis informatieve online bijeenkomsten tijdens de Week voor de Gezonde Jeugd

Adverentie

Regio Noordkop – GGD Hollands Noorden organiseert tijdens de Week voor de Gezonde Jeugd twee gratis informatieve online bijeenkomsten.

Van 12 tot en met 17 juni is de landelijke Week voor de Gezonde Jeugd. Ouders willen hun kinderen beschermen en gezond houden zodat ze lekker in hun lijf zitten. Maar hoe doen ze dat? GGD Hollands Noorden organiseert in samenwerking met JOGG Noord-Holland, In Control of Alcohol en Drugs en Brijder Jeugd twee informatieve online bijeenkomsten. (Groot) ouders/opvoeders, professionals en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om mee te doen.

Informatieavonden
Dinsdagavond 13 juni aanstaande is van 20.00 tot 21.15 uur de online bijeenkomst: ‘Gezond en lekker in je lijf! Zo doe je dat!’. Deze online bijeenkomst is voor iedereen die meer wil weten over gezond opgroeien en wil gaan voor een Gezonde Generatie. Tijdens deze online bijeenkomst vertellen Martin Bennis (medisch specialist Noordwest Ziekenhuis en Project Leefstijl ) en Letske de Braij (jeugdverpleegkundige) hoe men gezonde keuzes maakt en waarom dit belangrijk is voor kinderen.

Donderdagavond 15 juni is van 20.00 tot 21.15 uur de online bijeenkomst: ‘Alles wat je als opvoeder wilt weten over alcohol en drugs!’. Deze online bijeenkomst is voor alle opvoeders van kinderen vanaf 10 jaar die meer willen weten over alcohol en drugs. Tijdens deze online bijeenkomst neemt een deskundige opvoeders mee in de wereld van alcohol en drugs. Wat zijn de trends onder jongeren en de rol die een opvoeder hierin kan nemen, effecten van risico’s van alcohol en drugs, hoe herken je dat een kind middelen gebruikt en hoe ga je het gesprek aan.

Aanmelden
Datum: dinsdagavond 13 juni en donderdagavond 15 juni
Tijd: 20.00-21.15 uur
Kosten: Gratis
Aanmelden: Deelnemers kunnen zich aanmelden via: www.ggdhollandsnoorden.nl/cursussen.

Informatie
Als er naar aanleiding van deze online bijeenkomst vragen zijn, kan gebeld worden met GGD Hollands Noorden via telefoonnummer 088-01 00 550 voor het maken van een (online) afspraak met een opvoedadviseur. Mailen kan ook via positiefopvoeden@ggdhollandsnoorden.nl. Meer informatie over opvoeden is te vinden op de website: www.positiefopvoeden.nl regio Noord-Holland-Noord en www.ggdhollandsnoorden.nl.

Deze bijeenkomsten worden mogelijk gemaakt door de gemeenten in de regio Alkmaar, Kop van Noord-Holland en West-Friesland en de GGD Hollands Noorden.

Toon meer

Nadia Krijns

Nadia is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Julianadorp. Ze is bereikbaar via nadia@regionoordkop.nl.

1 reactie

  1. Ik heb mijn opgegeven maar krijg helemaal geen bevestiging? Geen idee of dit wel goed gaat.

Wellicht ook interessant

Back to top button
%d bloggers liken dit: