Uitgaan

Buitenspeelactiviteiten in Wieringerwerf tijdens Week voor de Gezonde Jeugd

Advertentie:

Wieringerwerf – Team Sportservice Noordkop organiseert op dinsdag 11 juni en woensdag 12 juni een breed scala aan buitenspeelactiviteiten voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar. Tijdens de Week voor de Gezonde Jeugd draait alles om het thema ‘Speel je fit!’ met allerlei toffe spelletjes in Schagen en Wieringerwerf.

Jaarlijks roept JOGG, Jongeren op Gezond Gewicht, gemeenten en partners in heel Nederland op om een leefomgeving te creëren waarin iedereen gezond kan opgroeien. Team Sportservice Noordkop draagt hieraan bij in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. Zo zijn kinderen op 11 juni van harte welkom in de speeltuin aan de Meidoornstraat in Schagen, en op 12 juni in de speeltuin aan de Pr. Marijkestraat in Wieringerwerf. Beide dagen zijn de kinderen vanaf 15:00 uur welkom, maar aanmelden is wel verplicht. Aanmelden kan via Noord-Holland Actief.

Mensen met vragen over de buitenspeelactiviteiten kunnen contact opnemen met Iris Hoekenga via: ihoekenga@teamsportservice.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button