Hollands Kroon

Herinrichting ’t Veld is een feit

Advertentie:

’t Veld – De grote herinrichting van ’t Veld is gereed. Hiermee gaat een uitgesproken wens van veel inwoners in vervulling. Afgelopen zaterdag werd dat feestelijk gevierd met de inwoners. Burgemeester Rian van Dam opende het vernieuwde Kerkplein en ontmoetingspark.

Naast het Kerkplein en ontmoetingspark is er de afgelopen tijd hard gewerkt aan de herinrichting van de Rijdersstraat, Zwarteweg, Oranjelaan, JF Kennedylaan, Julianalaan en Koggeweg in ’t Veld. Met deze vernieuwingen wordt het dorpsplein vooral een plek waar men elkaar kan ontmoeten. Burgemeester Rian van Dam nam ook even het woord: “Een plaats waar we ons in het dorp kunnen verbinden. Dat is geweldig, want het is juist de sterke saamhorigheid die onze samenleving zo typeert.”

De gemeente Hollands Kroon vroeg de inwoners van ’t Veld om een nieuwe naam voor het park te bedenken. Uit de vele ideeën heeft de dorpsraad een top drie samengesteld. Inwoners hebben uiteindelijk via ons participatieplatform ‘Denkmee’ gekozen voor ‘Het Veldtemerpark’.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button