Hollands Kroon

Leefbaarheidsonderzoek Anna Paulowna van start gegaan

Advertentie:

Anna Paulowna – Alle inwoners van  Anna Paulowna hebben een brief op de deurmat gehad. In deze brief wordt opgeroepen om mee te doen aan het Leefbaarheidsonderzoek.

Het doel van het Leefbaarheidsonderzoek is inventariseren wat nodig is in Anna Paulowna, zodat het dorp voor jong en oud toekomstbestendig blijft. De vragenlijst gaat onder andere over onderwerpen veiligheid, welzijn, wonen en voorzieningen. De uitkomsten worden tijdens de bewonersavond op woensdagavond 10 juli vanaf 19:30 uur gedeeld in de raadszaal van MFA de ontmoeting.

In de brief staat een code om via de website www.wonenpluswelzijn.nl een vragenlijst in te vullen. Dit kan ook via de QR-code. Als het niet digitaal lukt, is de vragenlijst op te halen bij Ma-d’r-Liefjes aan Molenvaart 37 of het Servicepunt Wonen Plus Welzijn in Keijzershoff.

Jongeren
Verder is er een speciale jongerenenquête en -bijeenkomst op woensdag 3 juli in het sportcafé van Sportcentrum Veerburg (Sportlaan 21, vanaf 19:30 uur). De kaart met QR-code voor het invullen van deze enquête zal op diverse plaatsen worden verspreid.

De partijen die dit Leefbaarheidsonderzoek hebben uitgezet zijn: betrokken inwoners uit Anna Paulowona, gemeente, Incluzio, LSBO-HK, Team Sportservice, Hollands Kroonse Uitdaging en Wonen Plus Welzijn. Voor vragen over het Leefbaarheidsonderzoek is kwartiermaker Marika de Jager te benaderen via mailadres m.dejager@wonenpluswelzijn.nl of telefonisch 06 – 46 06 63 17.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button