Uitgaan

Meevaren op historische zeilschepen in Den Oever weer mogelijk

Advertentie:

Den Oever – Het is in de zomermaanden weer mogelijk om mee te varen op één van de historische zeilschepen in de haven van Den Oever. Naast de WR60 & WR4 kunnen liefhebbers ook meevaren met een reddingsboot.

De boten varen op 16 juni, 6, 27 en 28 juli, 24 en 25 augustus en 14 en 15 september. De tochtjes starten in de haven van Den Oever en varen in een tochtje van 45 minuten rondom de haven. De afvaarten gaan op elk heel uur, met de eerste om 10:00 uur en de laatste om 16:00 uur. De ‘Wie vaart er mee?’-tochten gaan alleen door als het weer het toelaat en de reddingsboot niet professioneel ingezet moet worden.

Mensen die willen meevaren, kunnen zich aanmelden via de website van Stichting Onderdak Nautisch Erfgoed Wieringen. Vooraf reserveren is niet verplicht, maar wel handig. Dan weet je zeker dat je mee kunt.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button