Sport

Onderhoudsploeg FC Den Helder ontvangt titel ‘vrijwilliger van het jaar’

Advertentie:

Den Helder – FC Den Helder organiseerde afgelopen week de vrijwilligersbedankdag. Traditiegetrouw werd daar ook de vrijwilliger van het jaar gekozen. Dit jaar ging die eer niet naar één persoon, maar naar de hele onderhoudsploeg.

De onderhoudsploeg is onzichtbaar voor veel leden, maar heel belangrijk voor FC Den Helder. Iedere maandag- en donderdagmorgen verzamelen zij zich om 08:00 uur op het sportpark om allerlei klussen te klaren. Het zijn er veel: van het vervangen van kapotte lampen tot ballen van het dak halen en van vuilnisbakken legen tot onkruid wieden.

Later in de week worden de velden nog bekrijt en worden eventuele acute storingen verholpen. Met hun werk zorgt de onderhoudsploeg dat elk weekend vele jongens, meisjes, mannen en vrouwen kunnen genieten van de prachtige voetbalsport. Uit handen van voorzitter Jack Jasper ontving Hans Wassenaar namens de onderhoudsploeg de vrijwilligersbokaal.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button