Sport

Trainer Marcel Ris weg bij ZAP

Advertentie:

Breezand – Het bestuur van ZAP heeft besloten om per direct de samenwerking met hoofdtrainer Marcel Ris te beëindigen. De directe aanleiding hiervan zijn de resultaten van het eerste elftal in de tweede seizoenshelft. ZAP is veroordeeld tot het spelen van nacompetitie voor lijfsbehoud in de tweede klasse zondag.

ZAP is Ris zeer erkentelijk voor zijn inzet en bijdrage gedurende het afgelopen seizoen. “Marcel is een warm persoon, een voetbaldier die met volledige inzet voor ZAP heeft gewerkt. We zijn er echter van overtuigd hiermee het juiste te doen voor de selectie van ZAP”, aldus voorzitter Frank van den Hoek.

ZAP speelt  zondag 2 juni  de eerste ronde van de nacompetitie. De leiding zal waargenomen worden door assistent-trainer/coach Bouke Niggendijker en de trainer van het tweede elftal, Dennis Kanne. ZAP gaat op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button