CV Wieringermeer blijft overeind tegen Jisp

Slootdorp – CV Wieringermeer heeft in de vijfde klasse met 3-4 van Jisp gewonnen. De overwinning kwam in de tweede helft nog in gevaar, maar CV Wieringermeer hield door hard werken stand.

Al na drie minuten stond het 0-2 voor CV Wieringermeer. Ruben Meijer opende de score en vrijwel direct daarna was Sander Veenstra trefzeker. De thuisploeg kon na een kwartier de aansluitingstreffer maken. Het zou daarna een meer dan aantrekkelijk duel blijven.

Vlak voor de pauze kreeg  het team van trainer Patrick van Bunderen een strafschop mee. Veenstra bleef koelbloedig en maakte de 0-3. Door een kopbal van Kevin de Bruin werd het vlak voor de pauze 1-4 en leek de wedstrijd gespeeld.

Moeilijk
Jisp kon terugkomen en dat kwam door het matige spel van Wieringermeer in de tweede helft. Jisp kon terugkomen tot 3-4. De manschappen van Wieringermeer werden daarna weer krachtig en hielden de voorsprong vast. Stan Waardenburg maakte op overtuigende wijze zijn debuut voor CV Wieringermeer.