Zakelijk

Nieuwe Trekpleister feestelijk geopend

Adverentie

De nieuwe Trekpleister in winkelcentrum Schooten Plaza is woensdagmorgen feestelijk geopend. Roxanne Groenendijk, filiaalmanager van Trekpleister opende officieel de winkel om de inwoners van Den Helder en omgeving te verwelkomen. De versierde winkel met de vertrouwde uitstraling van Trekpleister stond in het middelpunt van de belangstelling. Medewerkers van de drogisterijketen voorzien klanten van persoonlijk advies over het brede Trekpleister-assortiment. Ter ere van de opening werden de eerste 200 klanten die 10 euro uitgaven verrast met een orchidee.

“De nieuwe winkel is ruim opgezet en overzichtelijk, zodat klanten alles op het gebied van persoonlijke verzorging, beauty en gezondheid gemakkelijk vinden”, vertelt winkelmanager Roxanne Groenendijk. “Samen met het team staan we klaar om klanten de persoonlijke aandacht te geven die zij verdienen en hen kennis te laten maken met het voordeel van Trekpleister. We nodigen alle inwoners van Den Helder en omstreken dan ook uit van harte uit om een kijkje te komen nemen”, aldus Roxanne.

In de drogisterij bieden medewerkers de helpende hand bij vragen over producten uit het gevarieerde assortiment. Zo kunnen zij klanten adviseren over zelfzorggeneesmiddelen, vitamines, voedingssupplementen, schoonheids- en verzorgingsproducten. Met name het health assortiment van Trekpleister is uitgebreid en heeft een prominente plek gekregen in de groen gekleurde schappen in de winkel. In de oranje schappen vinden klanten de artikelen die in de aanbieding zijn.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button