112

Wie is toch die man die bloemen van het kerkhof steelt?

Advertentie:

De politie is op zoek naar de identiteit van de man op de foto. Op 6 mei heeft er namelijk een diefstal plaatsgevonden vanaf de Rooms Katholieke Begraafplaats aan de Jan Verfailleweg. Op camerabeelden is te zien dat een man aan komt lopen en met twee volle tassen met bloemen de begraafplaats verlaat. Opvallend is dat de man niet alleen over de paden, maar ook over meerdere graven heen loopt.

Nu blijkt dat op 22 juli de man dit wederom heeft gedaan. Ook nu komt hij het terrein op lopen, loopt langs – en over de graven, loopt vervolgens met twee volle tassen met bloemen het terrein af en komt een paar minuten later terug om dit te herhalen. Op 29 juli loopt de man wederom zoekend over de begraafplaats. Nu wordt geen diefstal waargenomen.

De man kan als volgt omschreven worden: Een man van tussen de 60 en 70 jaar. Wit grijs haar, baard. Opvallend bolle buik. Hij rijdt zeer vermoedelijk in een donkerkleurige Mercedes, ouder model (jaren 90). De politie heeft toestemming gekregen om foto’s van de man te tonen. Bent u deze man, herkent u deze man of ziet u deze man over de begraafplaats lopen, dan kunt u contact opnemen met de politie op het nummer 0900-8844, registratienummer 2019138240.

Ook als u er achter komt dat er bloemen van het graf van uw geliefde zijn gestolen verzoekt de politie om aangifte te doen. Het gaat in deze gevallen NIET om dezelfde 54-jarige man, die op 27 mei was aangehouden ter zake diefstal van een boeket bloemen vanaf het kerkhof.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button