Uitgaan

Expositie van realistisch werk

Advertentie:

Hollands Kroon – Het werk van Trudie Appelman hangt van 9 augustus tot en met 11 september bij Hotel Pension Van Ewijcksluis.

Zij heeft met een aantal van haar eerste schilderijen ook geëxposeerd op deze locatie. “In de loop der jaren ben ik steeds meer van realistisch werk naar abstract en mixed media werk gegaan. Schilderen kan echt een heerlijke uitlaatklep zijn”, aldus Trudie.

Hotel Pension van Ewijcksluis aan Van Ewijckspad 1 is elke dag open. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden om de schilderijen te bewonderen. Zondag 16 en 30 augustus is Trudie zelf aanwezig van 11:00 tot 16:00 uur. Een andere dag is ook mogelijk, in overleg. Verdere informatie is te vinden op trudieappelman.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button