Den HelderUitgaan

Pop in de Kop zoekt nieuwe locatie

Geen evenementen meer in Studio 62

Den Helder – Geen leuk nieuws voor de populaire Helderse muziekquiz Pop in de Kop. Na twaalf jaar de ultieme locatie te zijn geweest voor de quiz, sluit Studio 62 haar deuren voor evenementen. Door de hele situatie rondom Corona is het besluit in een stroomversnelling gekomen en is Studio 62 overgedragen aan een andere partij. Deze gaat de ruimte voor haar eigen activiteiten gebruiken.

Pop in de Kop zal dus op zoek moeten naar een andere locatie. Nu is quiz 35 twee dagen voor aanvang, ook vanwege Corona, afgelast. Er is op dit moment geen zicht op een eventuele uitvoering van de op 15 maart geplande quiz. “Maar we laten ons hoofd niet hangen!” zegt de organisatie. “Derhalve gaan we op zoek naar een ‘nieuwe’ frisse start!”

De organisatie van Pop in de Kop ziet de quizzers graag weer tegemoet, zodra het weer tot de mogelijkheden behoort.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button